Algemeen


Bent u klant bij een accountants- of administratiekantoor? Heeft u bij dat kantoor een vast contactpersoon? Verzorgt dat kantoor de boekhouding altijd stipt op tijd? Betaalt u een redelijke prijs voor de diensten die dat kantoor voor u verricht? Wanneer u op deze vier vragen het antwoord “ja” geeft, hoeft u deze tekst niet verder te lezen want dan heeft u ooit een uitstekende keuze gemaakt en bent u tevreden over uw huidige adviseur en/of boekhouder.


Maar ... geeft u op een van de vragen het antwoord “nee”, dan adviseer ik u verder te lezen. Het zou mij namelijk niet verbazen als ons kantoor; Forward Administraties & Advies, voor u een betere keuze zou kunnen zijn!


Een gesprek, zonder verplichtingen en u weet het!


Tijdens dat gesprek zal blijken dat ons kantoor staat voor: dienstverlening en vakmanschap tegen een aantrekkelijk tarief.


Graag informeer ik u in een persoonlijk gesprek over onze diensten en de voordelen die u daarmee kunt bereiken.


Voor meer informatie, een afspraak of offerte kunt u mij bellen op 06-40012093 of mailen mc@kubus-bewindvoering.nl

Forward Administraties & Advies is een jong bedrijf in ontwikkeling maar met zeer gedegen kennis van veel branches in het midden- en kleinbedrijf.


Omdat wij nog in een groeifase zijn beschikken wij nog over voldoende tijd en kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven werken.


Wij verzorgen voor onze klanten: administratie, boekhouding, btw-aangiftes, aangiftes voor inkomsten- en vennootschapsbelasting alsmede loonadminstratie, het opstellen van jaarrekeningen, publiceren balans en het geven van adviezen op al deze terreinen.


U kunt voor vragen of overleg altijd bellen, een afspraak maken bij u op de zaak of bij u thuis. Door het persoonlijke contact kunnen wij de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet volgen en u desgewenst sneller adviseren en beter zakelijk begeleiden.

 

De boekhouder die met u meedenkt!